Back to top

Tenyésztojás és naposállat értékesítés

A HáGK, mint a hazai őshonos baromfifajták legnagyobb fenntartója, az egyes fajták szaporulatából lakossági és vállalkozói értékesítést is végez, így tenyésztojást és naposállatot is értékesít.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is január végén kezdődik a 2019-es év tenyésztojás- és naposállat-értékesítési időszaka. A folyamatosan frissülő naposcsibe forgalmazási napló és a részletes rendelési információk az alábbi linkekre kattintva érhetők el: www.mgegodollo.hu, illetve www.genmegorzes.hu/termékértékesítés.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a megrendelőlap kitöltése előtt a baromfi megrendelést minden esetben telefonon - +36-28-511-317 -, vagy e-mailen – genbank@hagk.hu – egyeztessék le, előleg utalás előtt pedig kérjük, pontosítsanak kollégáinkkal telefonon! A megrendelést csak ebben az esetben tudjuk érvényesnek tekinteni.

Tisztelettel kérjük Önöket - a fokozott érdeklődésre való tekintettel -, a telefonos érdeklődés során legyenek türelemmel, kollégáink igyekeznek minden hívást fogadni és a szükséges információkat megadni. Megértésüket köszönjük.

A 2019-es értékesítési árak és a megrendelő lapok:

•           Kelési időpontok és értékesítési árak 2019-ben

•           Baromfi megrendelő lap és árlista (tenyészállat)

•           Baromfi megrendelő lap és árlista (végtermék)

Elérhetőség:

tel. +36-28-511-317

email: genbank@hagk.hu