Back to top

Tenyésztojás és naposállat értékesítés

Az NBGK Haszonállat-génmegőrzési Intézet, mint a hazai őshonos baromfifajták legnagyobb fenntartója, az egyes fajták szaporulatából lakossági és vállalkozói értékesítést is végez, így tenyésztojást és naposállatot is értékesít.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is februárban kezdődik a 2022-es év tenyésztojás és naposállat értékesítési időszaka, melyhez a megrendeléseket január 12-től várjuk. A részletes rendelési információk már elérhetőek az alábbi linkekre kattintva: www.genmegorzes.hu/termékértékesítés.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a megrendelőlap kitöltése előtt a baromfi megrendelést minden esetben telefonon - +36-28-511-317, +36-70-504-87-17 - egyeztessék le, valamint előleg utalás előtt kérjük, pontosítsanak kollégáinkkal telefonon! A megrendelést csak ebben az esetben tudjuk érvényesnek tekinteni.

Tisztelettel kérjük Önöket - a fokozott érdeklődésre való tekintettel -, a telefonos érdeklődés során legyenek türelemmel, kollégáink igyekeznek minden hívást fogadni és a szükséges információkat megadni. Megértésüket köszönjük.

A 2022-es értékesítési árak és a megrendelő lapok:

•          Kelési időpontok és értékesítési árak

•          Baromfi megrendelő lap és árlista (tenyészállat)

•          Baromfi megrendelő lap és árlista (végtermék)

Elérhetőség:

tel.: +36-28-511-317, +36-70-504-87-17

email: baromfi@nbgk.hu, nemeth.gabriella@nbgk.hu, pain.bianka@nbgk.hu